MATEJ ROTOVNIK:


Kdor ne verjame v čarovnijo,

je ne bo nikoli doživel...


Članek je bil objavljen na siol.net...


ČarovnikMatej čarodej velja za enega od najboljših čarovnikov v Sloveniji. Profesionalno se s to dejavnostjo ukvarja že več kot trideset let. Predstave Čarobne dežele so najbolj gledane otroške predstave v Sloveniji.
V predstave je letom primerno in strokovno umestil raznovrstne pedagoške sestavine, kjer jih otroci na interaktiven in komičen način spremljajo s pomočjo čarovnij in pripovedovanjem zgodb. Čarovnije so pomemben motivacijski element, ki otroke spodbuja, da se vključijo v predstavo in vseskozi sodelujejo s čarovnikom.
Matej čarodej zabava otroke, jih uči pomembne življenjske nauke, jim pomaga, da razvijejo svojo domišljijo ter da se naučijo delovati timsko in kar je najbolj pomembno, pomaga jim, da se počutijo imenitno.
Za več informacij pišite na

info@carobnadezela.si ali pokličite na 051 375-300 

 


© 2011 - 2020 Carobna dežela
Kontakt: info@carobnadezela.si; 051 375-300
Otroške predstave, otroci, predstave za otroke, zabava, rojstni dan, najem, prostor, igralnica, carovnik, caranje, carodej, carovec, nastop, božicek, dedek mraz, miklavž, darila, podelitev daril, igranje, slavljenec, Matej, predstave, opera, operne predstave, otroške operne predstave, janko in metka, bastien in bastiena, mala vodna vila, mala morska deklica, cankarjev dom, carobna igralnica, carobna dežela, carobni grad, praznovanje, nepozabno, doživetje, darila, okrasitev, okraševanje, baloni zavijanje z baloni, živali z baloni, dekoracija, vrtci, šole, ucenci, dijaki, malcki, igrala, podjetja, obdaritev otrok, kako organizirati zabavo, za starše, popust, kulturni bazar, ponudba, gostovanje, Ljubljana, Maribor, Nova gorica, Celje, Novo mesto, razprodane predstave, organizacija dogodkov, dogodki, organiziranje, prireditev, priložnost, paket, brezplacno, novo leto, božic, december, november, cankarjev dom, narodni dom, gledališce, dvorana, triada, pedagoško usmerjene, vzgojno, ucenje.