Vtis o Pepelki: Vrtec Pod Gradom
PREDSTAVA PEPELKA

Predstava Pepelka je bila zelo všeč tako malim gledalcem, kot tudi nam malo starejšim. Všeč nam je bila pestrost in dinamika dogajanj na odru, ki ni dovolila malim gledalcem, da bi se dolgočasili.

Nekaj prvih vtisov otrok (4-5 let) po predstavi:

Čarovnik je bil zelo smešen... Meni je bil všeč princ…. Meni pa Pepelka… Najbolj mi je bil všeč čarovnik, ker je začaral balon v pijačo….. Pa ko je pričaral baletne copate... Všeč mi je bil ples Pavavna, ko je Pepelka stala na konicah prstov…. Meni je bil všeč španski ples, ko je imela lepo rdečo obleko….

če strnem na splošno je bila deklicam seveda bolj všeč Pepelka in lepe obleke, ples, tudi glasba, dečkom pa najbolj čarovnik, ki jih je očitno začaral.

Se veselimo naslednje predstave in vas prav lepo pozdravljam.

Tina Robič
:::::::::::::::::::::::::::::::::::
Vrtec pod Gradom
Strossmayerjeva 3
1000 Ljubljana
tel:01/2308283
fax:01/2308283
http://www.vrtec-podgradom.org© 2011 - 2020 Carobna dežela
Kontakt: info@carobnadezela.si; 051 375-300
Otroške predstave, otroci, predstave za otroke, zabava, rojstni dan, najem, prostor, igralnica, carovnik, caranje, carodej, carovec, nastop, božicek, dedek mraz, miklavž, darila, podelitev daril, igranje, slavljenec, Matej, predstave, opera, operne predstave, otroške operne predstave, janko in metka, bastien in bastiena, mala vodna vila, mala morska deklica, cankarjev dom, carobna igralnica, carobna dežela, carobni grad, praznovanje, nepozabno, doživetje, darila, okrasitev, okraševanje, baloni zavijanje z baloni, živali z baloni, dekoracija, vrtci, šole, ucenci, dijaki, malcki, igrala, podjetja, obdaritev otrok, kako organizirati zabavo, za starše, popust, kulturni bazar, ponudba, gostovanje, Ljubljana, Maribor, Nova gorica, Celje, Novo mesto, razprodane predstave, organizacija dogodkov, dogodki, organiziranje, prireditev, priložnost, paket, brezplacno, novo leto, božic, december, november, cankarjev dom, narodni dom, gledališce, dvorana, triada, pedagoško usmerjene, vzgojno, ucenje.